Relatia cu Investitorii

BVB, in calitate de companie listata, ofera actionarilor, potentialilor investitori si intregii comunitati financiare informatii actualizate si cuprinzatoare despre activitatea companiei. BVB incearca sa seteze un reper pe piata de capital, in ce priveste Relatia cu Investitorii. In acest sens, BVB incearca sa furnizeze informatii clare si precise pentru a raspunde cerintelor tuturor tipurilor de investitori, cum ar fi structura de conducere, raportari integrate, in romana si engleza, organizarea de conferinte si intalniri cu analistii si investitorii, prezentari si informari periodice. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin telefon sau prin e-mail.

Informatii tranzactionare

Ultimul pret64,30
Var (%)
0,16
Volum3.530
Valoare226.699,00
24.05.2024 17:50:26

Stiri

(*) fara notificari: Volatilitate Intrerupta (Vi) / Volatilitate Intrerupta Extinsa (ViXT) / Predeschidere extinsa / Preinchidere extinsa

(**) fara Raportari tranzactii persoane initiate

Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte.

Furnizarea de informatii false sau uzurparea de calitati oficiale intra sub incidenta prevederilor legale in vigoare.

BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB.

Calendar Financiar