Infografice

Listarea pe bursa poate parea un proces complicat, desi nu ar trebui vazut ca atare. Avand in vedere interesul crescut al antreprenorilor romani, Bursa de Valori Bucuresti a pregatit o campanie infografica ce va ajuta antreprenorii romani sa inteleaga mai bine motivele deciziei de listare, pasii pe care antreprenorii trebuie sa-i parcurga in IPO si alte subiecte utile.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la informatiile prezentate mai jos, va rugam sa ne contactați la: antreprenori@bvb.ro

Top 10 motive pentru a-ti lista compania la bursa

La nivel global, listarea la bursa este una dintre cele mai sofisticate modalitati prin care o companie atragere finantare. Care sunt principalele motive pentru care companiile decid sa se listeze? Nu este vorba doar de bani! Afla din infograficul nostru.

Miturile listarii la bursa

Piata de capital pare un domeniu fascinant, dar cat din ceea ce vedem in filme este adevarat si cate sunt idei preconcepute? In acest ghid vorbim despre cele mai mari mituri din spatele a ceea ce inseamna sa fii o companie listata.

Oferta Publica Initiala si pasii acesteia

Piata de capital pare un domeniu fascinant, dar cat din ceea ce vedem in filme este adevarat si cate sunt idei preconcepute? In acest ghid vorbim despre cele mai mari mituri din spatele a ceea ce inseamna sa fii o companie listata.

Costurile listarii

Intrebarea care intotdeauna in mintea unui antreprenor: care sunt costurile? Probabil ca nu sunt atat de mari pe cat va imaginati! Aflati cat costa sa atrageti 50 milioane de lei pe Piata Principala sau 1 milion de lei pe AeRO, cu ajutorul infograficului nostru.

Bursa si listarea - glosar util pentru antreprenori

Vrem sa va aratam ca piata de capital este un loc dinamic, fascinant si usor de inteles, daca ai uneltele necesare. Acest infografic este o imagine de ansamblu a termenilor cheie care trebuie sa intre in dictionarul oricarui antreprenor ambitios.

Viata dupa listare: Cum sprijina Bursa de Valori Bucuresti companiile listate

Prima zi de tranzactionare marcheaza, de obicei, inceputul unei noi vieti pentru o companie. Bursa de Valori Bucuresti este determinata sa contribuie la povestea de success a fiecărei companii, printr-un dialog continuu si suportul necesar. In infograficul urmator puteti afla cum sprijina Bursa de Valori Bucuresti companiile listate.

 

Ghiduri pentru listare

Listarea la BVB - Brosura

Contactati-ne

Remus Danila

Sef Relatia cu Investitorii si Business Development

Stefan Musgociu

Specialist Dezvoltare si Marketing

Ana-Maria Neatu

Specialist Relatii Publice

Email: antreprenori@bvb.ro

Telefon: (+40) (21) 307 95 00