Stiri Piata


UNICREDIT BANK S.A. - UCB24

Calendar financiar 2023

Data Publicare: 27.01.2023 12:16:49

Cod IRIS: EF306

 

Catre

 

BURSA DE VALORI BUCURESTI – Piata reglementata

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

SECTORUL INSTRUMENTE SI INVESTITII FINANCIARE

 

 

Ref: Calendar financiar 2023 al UniCredit Bank S.A

 

In conformitate cu prevederile art. 247 din Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, va transmitem Calendarul financiar pentru anul 2023 al UniCredit Bank S.A:

 

Eveniment

Data

 

Adunarea Generala a Actionarilor de aprobare a rezultatelor financiare pentru anul 2022 individuale si consolidate

27 Martie 2023

 

Prezentarea Raportului anual si a rezultatelor financiare individuale si consolidate pentru anul 2022, pe site-ul oficial al Bancii

31 Martie 2023

 

Prezentarea Raportului semestrial si a rezultatelor financiare consolidate la semestrul I 2023, pe site-ul oficial al Bancii

18 August 2023

 

 

Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru furnizarea oricaror informatii suplimentare pe care le-ati considera eventual necesare.

 

 

 

Denumire societate emitenta:                UNICREDIT BANK S.A.

Sediul social:                                             Blvd. Expozitiei nr. 1F, Bucuresti, 012101

Cod Unic de Inregistrare:                         RO361536

Cod Registrul Comertului :                      J40/7706/1991

Capital social subscris si varsat:             455.219.478,30 RON

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.