Stiri Piata


IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A. - HUNT25

Plata cupon nr 4

Data Publicare: 27.01.2023 9:57:08

Cod IRIS: 84659

 

 

Raport curent

conform codului BVB in calitate de Operator de sistem, piata AeRO

 

 

Data raportului:

27.01.2023

Denumirea Emitentului:

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Adresa:

Str. Rudului 162, Ploiesti, jud. Prahova

Telefon:

0722.427.213

Cod Unic de Inregistrare

RO34184455

Nr. Reg. Com:

J29/330/04.03.2015

Capital social subscris si varsat:

7.520.000 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare:

AeRO ATS

1.           Evenimente importante de raportat: Plata cupon 4 pentru obligatiunile HUNT25

 

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A. informeaza investitorii si partile interesate ca va efectua in data de 30.01.2023 plata cuponului 4 aferent emisiunii de obligatiuni corporative, tranzactionata pe piata Bonds-SMT administrata de BVB, sub simbolul HUNT25.

Plata se va efectua prin intermediul Depozitarului Central si al bancii BCR – BANCA COMERCIALA ROMANA in calitate de agent de plata, catre detinatorii de obligatiuni inregistrati in Registrul Obligatarilor la data de referinta 13.01.2023

Plata dobanzii se va efectua prin transfer bancar direct in contul participantilor la sistemul RoClear, in conturile comunicate de detinatorii de obligatiuni in Formularul de subscriere sau in conturile notificate agentului de plata de catre detinatorii de obligatiuni.

Obligatiunile emise de iHunt Technology Import Export S.A. sunt tranzactionate in cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu data de 01 aprilie 2021, sub simbolul HUNT25. Rata dobanzii este fixa la 8,75% pe an, cuponul platit este de 4,4110 lei brut/obligatiune. Cupoanele sunt platite semestrial.

 

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Hristea Vlad Mihai

Director General

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.