Stiri Piata


TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRA S.A. - EFO

Proiect de divizare

Data Publicare: 09.11.2023 18:17:59

Cod IRIS: 68AAF

 

 

Catre,

Bursa de Valori Bucuresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

Raport curent conform  Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si  Regulamentului  ASF nr.5/2018

 

Data raportului: 09.11.2023

Denumirea unitatii emitente: Societatea THR MAREA NEAGRA S.A.

Sediul social: Str. Lavrion, nr. 29, Mangalia, jud. Constanta, Romania.

Numar de telefon/fax: 0241-752-452 / 0241-755-559

Cod unic de inregistrare fiscala: RO2980547

Numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J13/696/1991

Capital subscris si varsat:  57.600.848,70 lei.

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti

 

 

            Evenimente importante de raportat: publicare Proiect de divizare  a societatii

                

Consiliul de Administratie al societatii THR Marea Neagra S.A. informeaza actionarii si   investitorii cu privire la publicarea la data de 09.11.2023, pe site-ul societatii www.thrmareaneagra.ro rubrica AGA si pe pagina web a ONRC, a Proiectului de divizare a societatii THR Marea Neagra SA.

 

 

Consiliul de Administratie

prin Mihaela Ichim Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.