Stiri Piata


BURSA DE VALORI BUCURESTI SA - BVB

Disponibilitate raport financiar preliminar 2019 si detalii teleconferinta

Data Publicare: 12.02.2020 10:45:05

Cod IRIS: 8E19E

 

DISPONIBILITATE RAPORT FINANCIAR LA 31 DECEMBRIE 2019 SI DETALII TELECONFERINTA

Bursa de Valori Bucuresti SA (BVB) informeaza ca Raportul financiar la 31 decembrie 2019 al BVB va fi disponibil pentru actionari, investitori si public, incepand cu 13 februarie 2020., ora 8:30 (ora locala), atat in format fizic, la sediul social al BVB din municipiul Bucuresti, Bd. Carol I nr 34-36, etaj 14, sector 2, precum si pe pagina oficiala de internet, www.bvb.ro,   la sectiunea ”Relatia cu investitorii / Informatii financiare / Raportari financiare”,  http://www.bvb.ro/InvestorRelations/FinancialFigures/FinancialReports.

Teleconferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare la 31 decembrie 2019 va avea loc in data de 13 februarie 2020, ora 16:00 (ora locala). Pentru participarea la teleconferinta, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail ir@bvb.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                    Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.