Actiunile producatorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania se listeaza pe piata AeRO - SMT BVB in data de 8 aprilie

06.04.2021

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca joi, 8 aprilie, actiunile producatorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania vor intra la tranzactionare pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB. Actiunile Raiko vor fi tranzactionate sub simbolul RKOT (ISIN - RON9LAI37W24).

Debutul actiunilor Raiko Transilvania la tranzactionare va fi marcat printr-o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare, care va avea loc in data de 8 aprilie, incepand cu ora 10:00 si va putea fi urmarita live pe canalele de social media ale Bursei de Valori Bucuresti (Facebook si YouTube).

Anterior listarii pe AeRO, Raiko Transilvania a derulat doua plasamente private (iulie 2019 si februarie 2020) prin care a atras aproape 1,9 milioane lei de la investitorii pe piata de capital, pentru finantarea activitatii curente a societatii, sustinerea activitatilor de marketing si a eventualei extinderi a activitatii prin fuziuni.

Raiko Transilvania are un capital social de 4,1 milioane lei, divizat in 4,1 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 1 leu/ actiune. La inceputul lunii februarie 2021, Administratorul Unic si Directorul General al Raiko Transilvania, Tomasz Kurcin, detinea impreuna cu sotia sa, detinea 53,25% din actiunile Raiko Transilvania. In nume propriu, Tomasz Kurcin detine 18,21% din actiuni, iar societatea Tax & Capital Advisors SRL, detinuta de Tomasz Kurcin si sotia sa, are 35,04% din actiunile Raiko Transilvania.

In urma celui de-al doilea plasament privat, Raiko Transilvania a obtinut o capitalizare anticipata de 4 milioane lei (826.000 de euro).

TradeVille a intermediat ambele plasamente private si, totodata, admiterea la tranzactionare a societatii pe piata AeRO, in calitate de Consultant Autorizat. TradeVille va continua sa asiste Raiko Transilvania in urmatoarele 12 luni, ulterior listarii, pentru indeplinirea cerintelor de raportare si informare a investitorilor.

Mai multe informatii sunt disponibile in Memorandumul intocmit in vederea admiterii la tranzactionare si publicat pe site-ul BVB, la acest LINK.