Stiri Piata


ELEFANT ONLINE SA - ELF26

Anularea Tranzactiei de Achizitie a Actiunilor de catre Evolution Prest Systems

Data Publicare: 13.11.2023 18:15:12

Cod IRIS: 50907

Raportul curent conform: Legii nr. 24/2017 pirvind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si art. 223 lit. C din Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

Data raportului: 13.11.2023

Denumirea emitentului: ELEFANT ONLINE S.A.

Sediul social: Str. Dimitrie Pompei nr. 5-7, Etaj 5, Sector 2, Bucuresti

Numarul de telefon/fax: 031.9301 / 031.620.74.19

Codul unic de inregistrare: RO 26396066

Numar de Ordine la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti: J40/6415/2010

Capital social subscris si varsat: 74.913.600 RON

Sistemul multilateral de tranzactionare: ATS-BVB

COD LEI: 315700B4MOEVNWY5RC27

 

 

RAPORT CURENT

 

Elefant Online S.A. informeaza investitorii cu privire la renuntarea de catre actionarii societatii la perfectarea tranzactiei prin care Evolution Prest Systems SRL urma sa dobandeasca un pachet de actiuni reprezentand 68,4561% din capitalul social al Elefant Online S.A.

In continuare, actionarii Elefant Online S.A. vor asigura suportul necesar pentru derularea in mod optim a activitatii comerciale din cadrul societatii.

 

Cu stima,

 

Sergiu Chirca

Director General

ELEFANT ONLINE S.A.

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.