Stiri Piata


UNICREDIT BANK S.A. - UCB27

Plata cupon de dobanda nr. 1

Data Publicare: 28.11.2023 15:58:01

Cod IRIS: DAC01

ANUNT

privind plata cupon de dobanda nr. 1 aferent obligatiunilor UCB27 emise de UniCredit Bank S.A.

 

 

UniCredit Bank SA anunta plata cuponului de dobanda nr. 1 aferent obligatiunilor UCB27 emise conform Prospectului de emisiune aprobat prin Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 1654/12.12.2022.

 

Plata se va realiza de catre UniCredit Bank S.A.  – agentul de plata – la data de 21 decembrie 2023, catre detinatorii de obligatiuni  UCB27 inscrisi in Registrul detinatorilor de obligatiuni tinut de catre Depozitarul Central S.A. la data de inregistrare 28 noiembrie 2023.

 

Dobanda va fi calculata in conformitate cu prevederile paragrafului 6 Dobanda din Prospectul de Emisiune (Termenii si conditiile obligatiunilor).

Suma de plata datorata investitorilor se va calcula aplicand rata de dobanda a cuponului la valoarea totala investita (valoarea nominala investita)

 

Pentru detinatorii de obligatiuni care au evidentiate instrumentele la data de inregistrare in conturi deschise la Participantii la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central, plata se va face in RON, prin intermediul Depozitarului Central si al Participantilor.

Pentru detinatorii de obligatiuni nereprezentati de Participantii la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central inregistrati in Sectiunea I a Depozitarului Central, plata se va face prin transfer bancar in conturile in RON deschise de Detinatorii de Obligatiuni pentru care detaliile de plata relevante sunt mentionate in registrul detinatorilor furnizat de catre Depozitarul Central S.A. catre UniCredit Bank S.A. In cazul in care detaliile de plata relevante nu sunt furnizate de catre Depozitarul Central S.A., se vor utiliza conturile specificate prin formularul de subscriere sau dupa achizitia obligatiunilor.

 

In vederea aplicarii prevederilor tratatelor de evitare a dublei impuneri recomandam Detinatorilor de Obligatiuni nerezidenti in Romania sa transmita, in original sau in copie legalizata, certificatul de rezidenta fiscala emis de autoritatile fiscale din tara de rezidenta, nu mai tarziu de 14 decembrie 2023.

 

Certificatele de rezidenta fiscala vor fi transmise la adresa: UniCredit Bank SA – Serviciul Taxe, Blvd. Expozitiei, nr 1 F, Bucuresti, 012101, Romania.

 

 

Exemplu de calcul:

Valoarea nominala pentru o obligatiune:                               500.000 RON

Dobanda conform Prospect:                                                  9.07%

Perioda de calcul dobanda:                                                   21-dec-2022 – 21 dec-2023 ( 365 zile)

Cupon Dobanda la 21.12.2023:                                            500.000 RON x 9.07% = 45.350 RON

 

Detalii privind emisiunea de obligatiuni:

https://www.bvb.ro/FinancialInstruments/Details/FinancialInstrumentsDetails.aspx?s=UCB27;

                                              

 

Denumire societate emitenta:                                                UNICREDIT BANK S.A.

Sediul social:                                                                          Blvd. Expozitiei nr. 1F, Bucuresti, 012101

Cod Unic de Inregistrare:                                                      RO361536

Cod Registrul Comertului :                                                     J40/7706/1991

Capital social subscris si varsat:                                             455.219.478,30 RON Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.