Stiri Piata


FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE - TVBETETF

Notificare cu privire la numarul si tipul investitorilor

Data Publicare: 05.12.2023 13:09:50

Cod IRIS: 231ED

 

Nr. Iesire: 1434/05.12.2023

Catre:  BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

 

Referitor la:  Notificare cu privire la numarul de investitori

 

Subscrisa S.A.I. Patria Asset Management S.A., cu sediul in Bucuresti, sectorul 2, Soseaua Pipera, Nr. 42, Camerele 1 si 2, etaj 10, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/21078/2017, avand codul de inregistrare fiscala 22227862, autorizata prin Decizia CNVM nr.275/13.02.2008, Registrul CNVM nr. PJR05SAIR/320025 si prin Autorizatia ASF, reprezentata legal prin Razvan Florin Pasol, in calitate de Director General.

In conformitate cu prevederile art. 1221 alin. (16) din Regulamentul A.S.F. nr. 9/2014, va informam ca, la data de 30 noiembrie 2023, numarul si tipul investitorilor (persoane fizice sau juridice) Fondului Deschis de Investitii ETF BET Patria-Tradeville – simbol TVBETETF, conform datelor furnizate de Depozitarul Central SA, se prezinta astfel:

 

Total investitori: 14 391

din care:

Persoane juridice: 62

Persoane fizice: 14 329

 

 

Cu stima,

 

Director General                                                                    Ofiter de conformitate

Razvan Florin Pasol                                                               Adrian Ciortan 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.