Stiri Piata


TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) S.A. - TTS

ERSTE Group a publicat company update TTS - rezultate T3 2023

Data Publicare: 05.12.2023 10:01:36

Cod IRIS: 21BF5

COMUNICAT

 

 

 

 

TTS (Transport Trade Services) S.A. informeaza actionarii si investitorii asupra publicarii in data de 05.12.2023 de catre ERSTE Group a unui company update privind TTS, in cadrul Programului BVB Research Hub al Bursei de Valori Bucuresti.

 

Raportul cuprinde analiza rezultatelor inregistrate de TTS in trimestrul 3 2023 si mentine recomandarea anterioara cu actualizarea pretului tinta.

 

Raportul (exclusiv in limba engleza) poate fi gasit la urmatoarele link-uri:

-         BVB Research Hub - ERSTE Group - TTS - Company Update 05.12.2023;

-         Pe site-ul TTS -  https://ro.tts-group.ro/rapoarteanaliza.html.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabriel Andrei Techera

Director Guvernanta Corporativa si Relatia cu Investitorii

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.