Stiri Piata


TERAPLAST SA - TRP

Cel mai mare scor Vektor obtinut de TeraPlast pentru a patra oara

Data Publicare: 30.01.2023 11:45:05

Cod IRIS: 2F08E

ANUNT

 

TeraPlast: excelenta in guvernanta corporativa si comunicarea cu investitorii

 

Bistrita, 30 ianuarie 2023

TeraPlast SA a obtinut pentru a patra oara consecutiv nota maxima, 10, in cadrul evaluarii Vektor coordonata de ARIR – Asociatia Pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania.

Indicatorul Vektor a fost calculat de ARIR pentru a patra oara si este unic in regiune. Acesta evalueaza activitatea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti in privinta guvernantei corporative si a comunicarii cu investitorii. Cele 12 criterii urmaresc incurajarea cresterii ponderii evenimentelor dedicate investitorilor, includerea politicilor solicitate de investitori, cum ar fi politica de dividende, precum si introducerea de instrumente digitale pentru interactiunea cu piata.

In total, 18 companii de la BVB au obtinut punctajul maxim in cadrul evaluarii, iar TeraPlast este una dintre ele. Media indicatorului Vektor in randul companiilor din indicele BET este 9,4.

Revizuirea procesului de calcul si a rezultatelor VEKTOR a fost efectuata de catre Mazars, una dintre cele mai mari companii de audit si consultanta in afaceri din lume, prezenta in aproximativ 100 de tari si teritorii, care detine o experienta de 28 de ani pe piata din Romania.

 

Detalii de contact

Alexandra Sica

Tel: +4 0741 270 439

Email: investor.relations@teraplast.ro

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.