Stiri Piata


TERAPLAST SA - TRP

Detalii teleconferinta rezultate preliminare 2022

Data Publicare: 25.01.2023 13:11:52

Cod IRIS: B3D5A

Anunt

 

Echipa de management a Grupului TeraPlast organizeaza in data de 2 februarie 2023 teleconferinta pe tema rezultatelor financiare preliminare neauditate pentru anul 2022.

Aceasta se va desfasura:

·         De la ora 13 in limba romana*

·         De la ora 15 in limba engleza*

 

Teleconferinta va fi gazduita de catre:

·         Alexandru Stanean – Director General

·         Ioana Birta – Director Financiar 

 

Persoanele interesate, care doresc sa participe la teleconferinta, trebuie sa se preinregistreze prin trimiterea unui e-mail la investor.relations@teraplast.ro, pana cel tarziu in data de 1 februarie 2023. 

 

E-mail-ul de inregistrare trebuie sa includa urmatoarele informatii:

·         Numele complet al participantului

·         Datele de contact si companie (daca este cazul)

·         Intrebari privind tematica propusa

·         Teleconferinta/Ora la care doresc sa participe (ora 13 pentru limba romana, ora 15 pentru limba engleza)

 

Raportul continand rezultatele financiare preliminare neauditate aferente anului 2022 va fi disponibil din data de 1 februarie 2023, ora 19, atat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol TRP), cat si pe https://investitori.teraplast.ro/, in sectiunea Rapoarte financiare – 2022 – T4.

 

Teleconferinta se va desfasura prin intermediul aplicatiei Webex. In urma preinregistrarii, participantii vor primi un e-mail cu detaliile necesare accesarii teleconferintei. Aceasta poate fi accesata atat de pe desktop/browser, cat si din aplicatia Cisco Webex Meetings disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS.

 

 

*ora Romaniei.

 

Detalii de contact

Alexandra Sica

Tel: +4 0741 270 439

Email: investor.relations@teraplast.ro 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.