Stiri Piata


ROMPETROL RAFINARE S.A. - RRC

Numire Director Economic Interimar

Data Publicare: 28.11.2023 18:00:13

Cod IRIS: 603CF

Nr. 6136 / 28 noiembrie 2023

 

Catre: AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

            BURSA DE VALORI  BUCURESTI

Raport curent conform Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018

 Data raportului: 28 noiembrie 2023

ROMPETROL RAFINARE S.A.

Sediul social: Navodari, Bulevardul Navodari nr. 215 (Pavilion Administrativ), judetul Constanta

Numarul de telefon: 0241/506100; 506553                                                                                       

Numarul de fax:       0241/506930; 506901

Numar de ordine in Registrului Comertului: J13/534/1991

Cod Unic de Inregistrare:  1860712

Capital subscris si varsat:  2.655.920.572,6 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare: Bursa de Valori BUCURESTI (simbol de piata RRC)

 

Eveniment important de raportat: Decizia nr.2 a Consiliului de Administratie din 27 noiembrie 2023 privind modificari in conducerea executiva a Societatii

 

             Subscrisa, Rompetrol Rafinare S.A. (denumita in continuare „Societatea”), aducem la cunostinta publicului numirea, incepand cu 1 decembrie 2023 si pana la data de 29 februarie 2024, a domnului Alexandru Stavarache in functia de Director Economic Interimar al Rompetrol Rafinare S.A., in locul doamnei  Ramona Georgiana Galateau, care a decis sa urmeze alte oportunitati in cariera profesionala.

 

Domnul Alexandru Stavarache a absolvit in anul 2002 Facultatea de Contabilitate si Management Financiar, iar in anul 2008 a terminat studiile masterale, obtinand o diploma postuniversitara in audit, expertiza si contabilitate.

Domnul Alexandru Stavarache activeaza in cadrul Grupului KMG International N.V. din anul 2007. In cadrul Societatii domnul Alexandru Stavarache a ocupat din anul 2011 pana in prezent, functia de Director Planificare si Managementul Performantei, cu responsabilitati in elaborarea planurilor financiare, operationale si de investitii, dezvoltarea scenariilor de afaceri in sustinerea strategiei generale a Societatii, dar si atributii cu privire la imbunatatirea operatiunilor financiare si a pozitiei financiare a Societatii.

Anterior, domnul Alexandru Stavarache a activat ca Analist Financiar Senior in cadrul Centrului de Excelenta Corporate Rompetrol Group, in perioada 2010 - 2011, cu atributii in 

 realizarea si verificarea modelelor financiare, in vederea aprobarii de investitii strategice. De asemenea a activat in perioada 2007-2010 ca Analist Buget si Raportare, Analist Senior de Afaceri si Manager al departamentului de Planificare si Management al Performantei, toate aceste pozitii fiind ocupate in segmentul de petrochimie.

Inainte de a se alatura Grupului KMG International Alexandru Stavarache a activat in domeniul auditului financiar si al evaluarii de active, fiind evaluator acreditat ANEVAR.

  

Presedinte al Consiliului de Administratie al

Rompetrol Rafinare S.A.                      

Batyrzhan Tergeussizov

 

 

_____________________

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.