Stiri Piata


ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 S.A. - ROC1

Aprobarea prospectului pentru majorarea capitalului social

Data Publicare: 05.12.2023 18:21:00

Cod IRIS: AE513

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

         Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT 61/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

Data raportului

5.12.2023

Denumirea societatii

ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 S.A.

Sediul social

Str. Gara Herastrau, Nr. 4, Cladirea A,

Etaj 3, Sectorul 2, Bucuresti

Telefon

+40 31 860 21 01

Email

investors@rocaindustry.ro

Website

www.rocaindustry.ro

Nr. inreg. la ONRC

J40/16918/2021

Cod unic de inregistrare

RO 44987869

Capital social subscris si varsat

176.945.730 lei

Numar total de actiuni

17.694.573

Simbol instrumente tranzactionate

ROC1

Piata de tranzactionare

SMT AeRO Premium

Evenimente importante de raportat: Aprobarea prospectului privind majorarea de capital social al Roca Industry si admiterea la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti (denumita in continuare „BVB”)

Conducerea Roca Industry HOLDINGROCK1 S.A. (denumita in continuare „Roca Industry”) informeaza piata ca, in data de 5.12.2023, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (denumita in continuare ASF”) a aprobat prospectul intocmit in vederea majorarii capitalului social al Roca Industry si a admiterii la tranzactionare pe piata reglementata administrata de BVB (categoria Standard) a actiunilor emise de aceasta.

Roca Industry anticipeaza ca prospectul va fi publicat pe site-ul propriu (https://rocaindustry.ro/), pe site-ul BVB (https://bvb.ro/) si pe site-ul BT Capital Partners (https://btcapitalpartners.ro/) vineri, 8 decembrie 2023.

In urma aprobarii obtinute din partea ASF, Roca Industry va indeplini in continuare toate procedurile necesare pentru implementarea operatiunilor de majorare de capital social si, respectiv, de admitere la tranzactionare pe piata reglementata administrata de BVB (categoria Standard) a actiunilor sale.

 

Ioan-Adrian Bindea

Presedinte Consiliu de Administratie

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.