Stiri Piata


ONE UNITED PROPERTIES - ONE

Actualizare cu privire la dezvoltarea One Peninsula

Data Publicare: 29.11.2023 8:30:15

Cod IRIS: CF2AF

Catre: Bursa de Valori Bucuresti

            Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

 

RAPORT CURENT NR. 72/2023

Conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare.

Data raportului:

29.11.2023

Denumirea entitatii emitente:

One United Properties S.A. 

Sediul social:

Bucuresti Sectorul 1, Strada Maxim Gorki, Nr. 20

Nr. Reg. Com.:

J40/21705/2007

Cod unic de inregistrare:

22767862

Capital social:

759.530.863 RON

Numar de actiuni emise:

3.797.654.315 actiuni ordinare

Simbol

ONE

Piata de tranzactionare:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Actualizare cu privire la dezvoltarea One Peninsula

One United Properties S.A. (denumita in continuare „Societatea”) informeaza piata cu privire la o cerere de chemare in judecata, depusa la Tribunalul Bucuresti cu privire la dezvoltarea One Peninsula.

Cererea a fost formulata de Asociatia S.O.S. Orasul si Asociatia pentru Conservarea Integrata a Patrimoniului Natural si Cultural (Dosar nr. 30413/3/2023) in contradictoriu cu Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Sectorul 1 al Mun. Bucuresti,  Primarul Sectorului 1 cat si cu One Peninsula S.R.L. si se refera la anularea Planului Urbanistic Zonal pentru inelul median, zona situata intre Lacul Colentina si Lacul Morii, documentatie de urbanism aplicabila si dezvoltarii One Peninsula.

 

Societatea nu are cunostinta de nicio problema de validitate in ceea ce priveste Planului Urbanistic Zonal pentru inelul median, zona situata intre Lacul Colentina si Lacul Morii, si intentioneaza sa se apere cu fermitate in fata oricaror astfel de cereri. Societatea va informa in permanenta piata cu privire la evolutia acestui dosar, in conformitate cu obligatiile sale prevazute de dispozitiile legale aplicabile.

 

Co-Directori Executivi si Membri executivi ai Consiliului de Administratie

Victor Capitanu                                                Andrei-Liviu Diaconescu

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.