Stiri Piata


MOLDOVA SA VASLUI - MODY

Convocare AGOA 27.04.2020

Data Publicare: 26.03.2020 9:00:22

Cod IRIS: 33920

S.C Moldova S.A Vaslui

Sediul: Mun.Vaslui, str. Stefan cel Mare, nr.70

Nr.Reg.Com. : J37/4/1991

CUI:  RO 824550

Tel: 0235/311.353 – 312.063; Fax : 0235/318.483                                                                                       

Capital social subscris si varsat : 529.295 Lei                                                                                            

Piata – Sistem alternativ de tranzactionare

 e-mail : scmoldova@yahoo.com   

 web:  www.moldovasa.ro                          

                                                                                                        C O N V O C A T O R

    

Consiliul de Administratie al S.C Moldova S.A Vaslui, societate comerciala  administrata in sistem unitar, avand piata de capital pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise - Sistem alternativ de tranzactionare  in baza, art.117 din Legea Nr. 31/1990 R , a Legii Nr. 24/2017 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare si a Actului Constitutiv al societatii :  

                                                                                                                         CONVOACA

     Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru data de 27 aprilie 2020 orele 11,00 respectiv 28 aprilie 2020, orele 11,00,  la sediul  societatii din Str. Stefan cel Mare, Nr.70, municipiul Vaslui, pentru toti actionarii  inregistrati  in Registrul Actionarilor la data de referinta de 10 aprilie 2020 cu urmatoarea  Ordine de zi : 

     1. Aprobarea Bilantului Contabil si a contului de profit si pierdere pe anul 2019.

     2. Aprobarea Raportului de activitate a Consiliului de Administratie privind indicatorii economici si a situatiilor financiare anuale  2019.                                            

     3. Aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli  pentru  anul 2020.

     4. Aprobarea Raportului comisiei de cenzori si auditului financiar  extern, incheiate in urma verificarilor asupra activitatii economico financiare pe anul 2019.

     5. Aprobarea repartizarii profitului realizat, 222.000 lei, fixarea dividendului brut pe actiune de 0,0419 lei, data platii dividendelor  catre actionari  de 05.06.2020 si          modalitatea de plata a dividendului catre  actionari- prin virament bancar.

     6. Aprobarea datei de 18.05.2020 ca data de inregistrare , respectiv de indentificare a actionarilor asupra carora se rasfrang efectele Hotararii adunarii generale           ordinare a actionarilor in conformitate cu Regulamentul ASF Nr. 5/2018 si aprobarea datei de 15.05.2020 ca ex date.

     7.  Aprobarea inchirierii de spatii comerciale.

     8.  Imputernicirea  d-nei Stoenescu Adriana ca reprezentant al societatii in relatiile cu Oficiul Registrului Comertului Vaslui.

 

  Societatea pune la dispozitia actionarilor documentele si materialele informative inclusiv Ordinea de zi  incepand cu data de 25 martie 2020 la sediul societatii si pe site-ul  www.moldovasa.ro.

  Capitalul social al S.C Moldova S.A este format din 5.292.950 actiuni nominative , fiecare  actiune dand dreptul la un vot in cadrul adunarii generale a actionarilor.

  In aplicarea prevederilor Regulamentului Nr.5/2018 ASF, actionarii reprezentand individual sau impreuna cel putin 5% din capitalul social, au dreptul :                                 

      a)  de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunarii generale, cu conditia ca fiecare

punct sa fie insotit de o justificare sau de un proiect de hotarare propus spre adoptare de adunarea generala;

      b) de a prezenta proiecte de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor.

     Actionarii isi pot exercita aceste drepturi in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii  prezentului convocator.

     Actionarii mentionati in aliniatele precedente (a si b) au obligatia sa transmita materialele in scris, in plicuri inchise la sediul S.C Moldova S.A la adresa : Str. Stefan cel Mare, Nr.70, Vaslui, cu mentiunea scrisa clar, cu majuscule: PENTRU AGA S.C MOLDOVA S.A din data de 27 Aprilie 2020.

    Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate numai in scris, prin posta sau curierat, pe adresa S.C MOLDOVA S.A VASLUI, Str STEFAN CEL MARE Nr.70, cu mentiunea scrisa clar cu majuscule: PENTRU ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR, DIN DATA DE 27/28.04.2020.

   Fiecare actionar are dreptul sa adreseze intrebari privind punctele de pe ordinea de zi a adunarii generale, in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii.

   Societatea poate formula un raspuns general pentru intrebarile cu acelasi continut care va fi disponibil pe pagina de internet a societatii , in format intrebare-raspuns.

   Actionarii persoane fizice vor transmite intrebarile in scris, in original, semnate, insotite de copia actului de identitate a actionarului, semnata pentru conformitate de acestia.

   Actionarii inregistrati la data de referinta pot participa si vota la adunarea generala direct sau pot fi reprezentati  si prin alte persoane pe baza de procura speciala sau pot vota prin corepondenta.

   Formularele de procura speciala se pot obtine de la sediul societatii  incepand cu data publicarii prezentei . Procurile speciale vor fi depuse in original la sediul S.C Moldova S.A  cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea lucrarilor adunarii generale ordinare a actionarilor, sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot.

   Actionarii inregistrati la data de referinta in registrul actionarilor eliberat de Depozitarul Central, au posibilitatea de a vota prin corespondenta, inainte de adunarea generala, prin utilizarea formularului de vot prin corespondenta, disponibil la sediul societatii din Vaslui , Str. Stefan cel Mare, Nr.70, si pe website-ul societatii la urmatoarea adresa : www.moldovasa.ro

    In cazul votului prin corespondenta, formularul de vot completat si semnat , poate fi trimis  la sediul societatii pana la data de 24. 04. 2020 in plic inchis  cu mentiunea scrisa clar  cu majuscule : ‘’ PENTRU ADUNAREA GENERALA ORDINARA  A ACTIONARILOR S.C. MOLDOVA S.A DIN DATA DE 27.04.2020.

   Formularele de vot prin corespondenta vor fi insotite de copia actului de identitate al actionarului, semnata pentru conformitate de acesta.

   Informatii  suplimentare cu privire la convocarea  si  desfasurarea  AGOA, se pot obtine la sediul societatii din Vaslui, Str. Stefan cel Mare, Nr.70, tel.0235 311353; fax 0235 318483 intre orele 9-15,30 si pe site-ul societatii  www.moldovasa.ro

Avand in vedere Decretul Prezidential nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei precum si ultimele decizii ale autoritatilor publice din Romania in legatura cu prevenirea si limitarea raspandirii COVID 19, solicitam actionarilor societatii ca, in masura posibilitatilor:

-       sa acceseze materialele informative pentru adunarile generale convocate mai degraba in format electronic, astfel cum sunt disponibile pe pagina de web a societatii www.moldovasa.ro, decat la sediul societatii, in forma lor fizica;

-       sa voteze prin corespondenta utilizand formularul aferent acestei modalitati de vot;

-       sa utilizeze, ca mijloc de comunicare, mai degraba e-mailul cu semnatura electronica extinsa incorporata trimis la adresa scmoldova@yahoo.com decat transmiterea la sediul societatii prin posta sau prin curier, atunci cand si daca transmit propuneri de noi puncte pe ordinea de zi, proiecte de hotarari, intrebari inainte de desfasurarea adunarii generale, procuri de reprezentare sau buletine de vot pentru exercitarea votului prin corespondenta.

Informatii suplimentare se pot obtine zilnic, in orice zi lucratoare, la telefon 0212520085 sau 0788455565, intre orele 10.00 – 16.00 sau prin email: scmoldova@yahoo.com

 

Presedintele  Consiliului de Administratie

Ec. STEFANESCU CONSTANTIN

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.