Stiri Piata


AGROSERV MARIUTA S.A. - MILK

Raport T3 2023

Data Publicare: 29.11.2023 18:00:17

Cod IRIS: FDB57

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

            Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT 20/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

Data raportului

29.11.2023

Denumirea societatii

Agroserv Mariuta S.A.

Sediul social

Ferma Zootehnica, Str. Primariei nr.42, Dragoesti, Ialomita, Romania

Telefon

+40 754 908 742

Email

ir@milkfarm.eu

Website

www.laptariacucaimac.ro

Nr. inreg. la ONRC

J21/195/2008

Cod unic de inregistrare

RO 6363609

Capital social subscris si varsat

1.038.612 lei

Numar de actiuni

10.386.120

Piata de tranzactionare

Actiuni: MTS AeRO Premium, simbol MILK

Obligatiuni: Bonds-SMT, simbol MILK25E

 

Evenimente importante de raportat: Disponibilitate rezultate financiare pentru T3 2023

Conducerea Agroserv Mariuta S.A. (denumita in cele ce urmeaza „Compania”) informeaza piata despre disponibilitatea rezultatelor financiare pentru T3 2023.

Rezultatele financiare sunt disponibile pe site-ul companiei, https://laptariacucaimac.ro/, in sectiunea „Corporate” / „Investitori”, precum si pe profilul emitentului pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, www.bvb.ro, simbol: MILK. De asemenea, acestea sunt anexate si prezentului raport curent.

Serban Nicusor

Presedinte al Consiliului de Administratie Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.