Stiri Piata


LIFE IS HARD S.A. - LIH

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 04.12.2023 18:00:13

Cod IRIS: 693F6

Nr. inreg: 706/04.12.2023

 

Catre,

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA 

- Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

Subscrisa LIFE IS HARD S.A. cu sediul in Floresti, Str. Avram Iancu, nr. 500, jud. Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj sub nr.  J12/1403/2004, C.I.F. RO16336490, reprezentata legal de D-l. Catalin Chis in calitate de Director General, va transmite alaturat Raportul Curent, referitor la: 

 

TRANZACTIILE EFECTUATE DE PERSOANELE CU RESPONSABILITATI DE CONDUCERE

 

LIFE IS HARD S.A., in calitate de emitent de instrumente financiare, informeaza partile interesate conform art. 19 din Regulamentul UE 596/2014, cu privire la tranzactiile efectuate de catre persoanele care detin responsabilitati de conducere in cadrul Life Is Hard. Tranzactiile au fost notificate Companiei de catre dna. SBIRNEA FLORENTINA, avand calitatea de Manager de departament, in conformitate cu prevederile legislatiei pietei de capital.

 

Cu stima,

 

LIFE IS HARD S.A. 

Dl. Chis Catalin

Director General 


  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.