Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Amendament - Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

Data Publicare: 30.01.2023 18:08:16

Cod IRIS: 1A0DD

Catre: Autoritatea de Supraveghere Financiara - Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

             Bursa de Valori Bucuresti

             Piata Reglementata

 

De la: IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

30.01.2023

 

Amendament – Raport curent conform articolului 108 din Legea nr. 24/2017, republicata, pentru semestrul II 2022

 

Evenimente importante de raportat:  In conformitate cu prevederile art. 108 din Legea nr. 24/2017 republicata, si art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. transmite o completare la raportarea urmatoarelor tranzactii incheiate cu partea afiliata RCTI COMPANY S.R.L.

 

 

Se completeaza raportul curent din data de 22 septembrie 2022 dupa cum urmeaza:

 

-       pentru Contractul de antrepriza nr.1446 din data de 21 septembrie 2022 si actele aditionale incheiate la acest contract, avand ca obiect Lucrari de Executie Constructii-Fidic Verde, lucrari de edificare a blocurilor din cea de-a cincea faza de dezvoltare a ansamblului GREENFIELD Baneasa din Bucuresti pentru Antreprenor sunt prevazute suplimentar penalitati de  50 de euro pentru fiecare zi de intarziere, pentru transmiterea intarziata a programului, iar pentru Beneficiar  penalitati de 0.1% pe zi de intarziere a platii, aplicata sumei restante, dar nu mai mult de 10% din valoarea sumei restante;

 

Se completeaza rapoartele curente din datele de 21 octombrie, 15 noiembrie si 19 decembrie 2022 dupa cum urmeaza:

 

 

-       pentru Contractul de antrepriza nr. 1576 din data de 21 octombrie 2022 si actele aditionale incheiate la acest contract, avand ca obiect proiectarea si executia instalatiei de curenti slabi exteriori din Fazele 1, 2 si 3 pentru Antreprenor sunt prevazute suplimentar penalitati de  50 de euro pentru fiecare zi de intarziere, pentru transmiterea intarziata a programului, Garantie pentru perioada de garantie: 1% din Pretul Contractului in moneda si proportiile in care se va plati Pretul Contractului, iar pentru Beneficiar  penalitati de 0.1% pe zi de intarziere a platii, aplicata sumei restante, dar nu mai mult de 10% din valoarea sumei restante;

 

Se completeaza rapoartele curente din datele de 29 septembrie si 15 noiembrie 2022 dupa cum urmeaza:

 

-       pentru Contractul de antrepriza nr.1481 din din 28.09.2022, avand ca obiect  Lucrari de Executie Constructii-Fidic Verde,  lucrari de edificare a blocurilor din cea de-a treia faza de dezvoltare a ansamblului GREENFIELD Baneasa din Bucuresti pentru Antreprenor sunt prevazute suplimentar penalitati de  50 de euro pentru fiecare zi de intarziere, pentru transmiterea intarziata a programului, Garantie pentru perioada de garantie: 1% din Pretul Contractului in moneda si proportiile in care se va plati Pretul Contractului, iar pentru Beneficiar  penalitati de 0.1% pe zi de intarziere a platii, aplicata sumei restante, dar nu mai mult de 10% din valoarea sumei restante.

 

 

 

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Director General

Constantin Sebesanu

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.