Stiri Piata


IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A. - HUNT

Lansare gama tablete - iHunt Tablet PC 11 ULTRA 128GB

Data Publicare: 29.11.2023 9:00:14

Cod IRIS: 06868

 

 

 

Raport curent

conform codului BVB in calitate de Operator de sistem, piata AeRO

 

 

 

Data raportului:

29.11.2023

Denumirea Emitentului:

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Adresa:

Str. Rudului 162, Ploiesti, jud. Prahova

Telefon:

0722.427.213

Cod Unic de Inregistrare

RO34184455

Nr. Reg. Com:

J29/330/04.03.2015

Capital social subscris si varsat:

7.520.000 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare:

AeRO ATS

1.      Evenimente importante de raportat

e) Alte evenimente- conform art. 234, al. 1, litera w:

Lansare gama tablete - iHunt Tablet PC 11 ULTRA 128GB

 

iHunt Technology Import Export S.A. are placerea de a informa investitorii cu privire la lansarea noii generatii de  tablete conventionale apartinand brandului nostru si anume iHunt Tablet PC 11 ULTRA 128GB.

Noul model este configurat cu un procesor Octa-core, conexiune 4G, ecran tactil de 10.1” HD+ IPS,  completat de o memorie interna de 4/128GB, totul alimentat de o baterie cu o capacitate generoasa de 6000 mAh si in acelasi timp pastrand pretul generatiei precedente.

Expedierea primelor unitati va incepe astazi, 29 noiembrie 2023.

 

 

 

Director Strategii si Dezvoltare,

Stroe Cezar Catalin

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.