Stiri Piata


Grup Serban Holding - GSH

Raport T3 2023

Data Publicare: 29.11.2023 18:05:15

Cod IRIS: E3E0F

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

         Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

 

RAPORT CURENT 22/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

29.11.2023

Denumirea societatii

Grup Serban Holding S.A.

Sediul social

Filipesti, comuna Bogdanesti, str. Principala nr. 25, jud. Bacau, Romania

Telefon

+40 751 271 000

Email

ir@grup-serban.ro

Website

www.grup-serban.ro

Nr. inreg. la ONRC

J4/1556/2018

Cod unic de inregistrare

RO 40006886

Capital social subscris si varsat

180.089.656 RON

Numar de actiuni

180.089.656

Simbol

GSH

Piata de tranzactionare

MTS AeRO Premium

Evenimente importante de raportat: Disponibilitate Raport T3 2023

Conducerea Grup Serban Holding S.A., (denumita in continuare „Compania”) informeaza piata cu privire la disponibilitatea Raportului T3 care contine situatiile financiare neauditate pentru primele noua luni ale anului 2023.

Partile interesate pot consulta raportul pe website-ul Companiei www.grup-serban.ro la sectiunea Investitori/Rezultate financiare.

De asemenea, Raportul T3 este anexat acestui Raport Curent, si poate fi accesat la link-ul de mai jos.

 

Serban Lucian Nicolae

Director General

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.