Stiri Piata


FONDUL PROPRIETATEA - FP

Cursul de schimb aplicabil pretului de achizitie pentru GDR-urile rascumparate

Data Publicare: 06.12.2023 16:31:34

Cod IRIS: 34027

Catre:

 

 

Raport curent conform art. 234 alin. (1) lit. k) din Regulamentul Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, precum si a art. 99 lit. s) din Codul Bursei de Valori Bucuresti Operator de Piata, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare.

 

Evenimente importante de raportat:

 

Cursul de schimb aplicabil pretului de achizitie pentru GDR-urile rascumparate in cadrul ofertei publice de cumparare

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative al Fondul Proprietatea S.A. doreste sa informeze actionarii ca, cursul de schimb valutar aplicabil pretului de achizitie pentru certificatele globale de depozit avand la baza actiuni (in engleza: global depositary receipts - „GDR-uri”) rascumparate in cadrul ofertei publice de cumparare a fost stabilit la 4,6090 RON pentru 1 USD, in conformitate cu documentatia de oferta.

In consecinta, valoarea in USD echivalenta cu 31,5950 RON per GDR platibila de Fond pentru GDR-uri este de 6,8551 USD/GDR.

 

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative al FONDUL PROPRIETATEA S.A.

 

Johan MEYER

Reprezentant Legal

Data raportului:

6 decembrie 2023

 

Denumirea entitatii emitente:

Fondul Proprietatea S.A.

 

Sediul social:

Str. Buzesti nr. 76-80, etaj 7, sector 1, Bucuresti,011017

 

Numarul de telefon/fax:

Tel.: + 40 212 009 600

Fax: + 40 316 300 048

Email:

office@fondulproprietatea.ro

Internet:

www.fondulproprietatea.ro

 

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului:

18253260

 

Numar de ordine in Registrul Comertului:

J40/21901/2005

 

Capital social subscris si varsat:

2.947.779.186,56 RON

 

Numar de actiuni emise si varsate:

5.668.806.128

 

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

 

GDR-uri pe London Stock Exchange

 

 

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.