Stiri Piata


SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. - EL

Tranzactii parti afiliate EFSA - TEL

Data Publicare: 26.01.2023 17:45:01

Cod IRIS: C9087

Catre:                         Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania (ASF)

                                    Bursa de Valori Bucuresti (BVB)

                                    Bursa de Valori Londra (LSE)

 

Raport curent conform Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Codului Bursei de Valori Bucuresti

Data Raportului: 26 ianuarie 2023

Denumirea entitatii emitente: Societatea Energetica Electrica S.A. (Electrica)

Sediul Social: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 9, Sectorul 1, Bucuresti, Romania

Numar de telefon/fax: 004-021-2085999/ 004-021-2085998

Codul unic de inregistrare fiscala: RO 13267221

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/7425/2000

Capital social subscris si varsat: 3.464.435.970 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Bursa de Valori Londra (LSE)

 

Evenimente importante de raportat: Raportarea tranzactiilor cu parti afiliate conform art. 108 din Legea nr. 24/2017 incheiate de Electrica Furnizare S.A. (EFSA), filiala a Societatii Energetice Electrica SA (Electrica), cu Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. (TEL)

Electrica informeaza actionarii si investitorii asupra incheierii/efectuarii, in perioada 21 noiembrie 2022 – 25 ianuarie 2023, a unor tranzactii intre EFSA, filiala a Electrica, cu TEL, a caror valoare cumulata depaseste pragul de 5% din activele nete ale Electrica, conform situatiilor financiare individuale ale Electrica la 30 iunie 2022, respectiv depaseste valoarea de 199.059.726 RON.

Detalii privind aceste tranzactii, continand informatii cu privire la data incheierii, natura tranzactiei, descrierea obiectului acesteia, valoarea tranzactiei, data expirarii, creantele si datoriile reciproce, garantiile constituite, penalitatile stipulate, termenele si modalitatile de plata sunt prezentate in Anexa atasata mai jos.

Nota: In prezentul raport curent sunt incluse cateva facturi aferente zilelor de 21-22 noiembrie 2022, care s-au inregistrat ulterior raportului curent publicat pe 22 noiembrie 2022 pe BVB cu cod Iris 41D40 si pe LSE cu Nr. RNS 2614H.

 

Director Financiar                                   

Stefan Frangulea                                                     

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.