Stiri Piata


DN Agrar Group - DN

Inregistrare ONRC transfer parti sociale de la AM ADVIES BV la DN AGRAR GROUP SA

Data Publicare: 04.12.2023 18:30:12

Cod IRIS: 8FAD5

                                                                                                                             

Nr. Inreg. 325/04.12.2023

 

Catre:

Bursa de Valori Bucuresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT

 

 

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata (republicata) si Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

 

Data raportului:

04.12.2023

Denumirea entitatii emitente:

DN AGRAR GROUP SA

Sediul social:

Alba-Iulia, Piata Iuliu Maniu, nr. 1, bl. 31DE, Judetul Alba

E-mail:

investors@dn-agrar.eu

Numar de telefon/ fax:

0258.818.114, 0258.818.115

Website:

www.dn-agrar.eu

Nr. inregistrare la ONRC:

J01/730/2008

Cod unic de inregistrare:

RO24020501

Capital social subscris si varsat:

31.818.844,80 lei

Numar de actiuni:

159.094.224

Simbol:

DN

Piata de tranzactionare:

MTS AeRO Premium

 

 

Evenimente importante de raportat: Inregistrare la Oficiul National al Registrului Comertului a transferului de parti sociale de la AM ADVIES B.V. la DN AGRAR GROUP SA

 

DN AGRAR GROUP S.A. (DN) informeaza actionarii si investitorii ca a fost inregistrat la Oficiul National al Registrului Comertului transferul de parti sociale detinut in cadrul DN AGRAR CUT SRL de catre compania AM ADVIES B.V. (in calitate de Vanzator), catre DN AGRAR GROUP SA (in calitate de Cumparator), in conformitate cu hotararea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, numarul 2 din data de 24.11.2023.

 

 

Persoana de contact:

Peter de Boer, Membru CA si Manager Relatia cu Investitorii

investors@dn-agrar.eu

 

 

 

Jan Gijsbertus de Boer

Presedintele Consiliului de Administratie

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.