Stiri Piata


CONDMAG S.A. - COMI

Convocare AGOA 28.04.2020

Data Publicare: 24.03.2020 10:19:14

Cod IRIS: 61241

 

                                                                                                               Nr.197/24.03.2020

 

                                                      RAPORT CURENT

 

 

Conform art.122 din Legea nr.24/2017

 

Data raportului: 24.03.2020

Denumirea entitatii emitente: CONDMAG S.A.

Sediul Social: Brasov, str. Avram Iancu nr.52, jud. Brasov - 500075

Numarul de telefon: 0368.405.817, fax: 0368.405.818

Codul Unic de Inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: 1100008

Numar de Ordine la Registrul Comertului: J08/35/1991

Capital social subscris si varsat: 38.133.575,1 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: BVB

 

                                                          CONVOCATOR

 

Administratorul Judiciar al CONDMAG S.A., cu sediul in Brasov, str. Avram Iancu, nr. 52, judetul Brasov inregistrata la registrul comertului sub nr.  J08/35/1991, cod unic de identificare RO 1100008, (“Societatea”), in conformitate cu prevederile legale incidente,

 

C O N V O A C A

 

I. ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR SOCIETATII pentru data de 28.04.2020, ora 12.00 p.m. (pentru prima adunare) sau 29.04.2020, ora 12.00 p.m. (pentru a doua adunare, in cazul in care cea dintai nu s-ar putea tine), care se va tine la puncul de lucru al Societatii din Brasov, sos. Cristianului nr.11, avand urmatoarea:

ORDINE DE ZI

 

1.         Aprobarea situatiilor financiare anuale individuale (situatia pozitiei financiare, situatia rezultatului global, situatia modificarilor capitalurilor proprii, situatia fluxurilor de trezorerie, note la situatiile financiare) aferente anului 2019, pe baza raportului anual al Administratorului Special si a raportului auditorului financiar, intocmite conform prevederilor OMFP nr. 2844/2016.

2.            Aprobarea raportului anual al Administratorului Special cu privire la activitatea desfasurata de Societate in anul 2019.

3.     Aprobarea: (i) rezultatului global aferent activitatii desfasurate de Societate pe parcursul anului 2019  si a (ii) repartizarea profitului net. Propunerea este ca profitul obtinut sa acopere pierderea contabila din anii anteriori.

4.            Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Societatii pentru anul 2020.

5.            Aprobarea planului de investitii pentru anul 2020.

6.            Aprobarea datei de inregistrare. Data de inregistrare propusa este 15.06.2020.

7.       Desemnarea administratorului special – Gheorghe Calburean de a imputernici persoana care semneaza hotararea AGOA si a persoanei care sa efectueze demersurile necesare in vederea inregistrarii hotararii la O.R.C. Brasov.

 

       La A.G.O.A. au dreptul sa participe si sa voteze doar actionarii care sunt inregistrati ca actionari ai Condmag S.A. la data de 16.04.2020 (data de referinta), in Registrul Actionarilor Societatii tinut si eliberat de catre Depozitarul Central S.A..

        Proiectul de hotarare al A.G.O.A. si materialele de sedinta aferente ordinii de zi a A.G.O.A. se vor afla la dispozitia actionarilor la punctul de lucru al societatii din Brasov, sos. Cristianului nr.11, in vederea consultarii acestora, incepand cu data de 27.03.2020, in zilele lucratoare, intre orele 8:00 - 14:30. Toate materialele pentru adunarea generala vor fi disponibile si pe pagina de internet a societatii, la adresa www.condmag.ro, sectiunea “Adunarea Generala a Actionarilor.”

         Unul sau mai multi actionari, reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 5% din capitalul social al Societatii, are/ au dreptul: 1) de a introduce puncte pe ordinea de zi a A.G.O.A., cu conditia ca fiecare punct sa fie insotit de o justificare sau de un proiect de hotarare propus spre adoptare de adunarea generala, solicitarile urmand a fi primite de catre Condmag S.A. in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii, respectiv data de 10.04.2020, ora 10:00. 2) de a prezenta proiecte de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunarii generale, solicitarile urmand a fi primite de catre Condmag S.A. in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii, respectiv data de 10.04.2020, ora 10:00.  In cazul in care exercitarea dreptului de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunarii generale determina modificarea ordinii de zi din convocatorul publicat, Societatea va face toate demersurile necesare pentru republicarea convocatorului A.G.O.A. cuprinzand ordinea de zi completata/ revizuita inainte de data de referinta 16.04.2020.  In situatia in care ordinea de zi a adunarii generale va fi completata/ revizuita iar actionarii nu transmit imputernicirile speciale si/ sau formularele de vot prin corespondenta actualizate, imputernicirile speciale si formularele de vot prin corespondenta transmise anterior completarii/revizuirii ordinii de zi vor fi luate in considerare doar pentru punctele din acestea care se regasesc pe ordinea de zi completata/ revizuita.  Solicitarile privind introducerea unor puncte pe ordinea de zi a A.G.O.A. si justificara sau proiectele de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi trebuie formulate in scris vor fi transmise prin orice forma de servicii de curierat cu confirmare de primire, direct la punctul de lucru al societatii din Brasov, sos.Cristianului nr.11, in plic inchis, sau prin e-mail la adresa condmag@condmag.ro cu semnatura electronica extinsa incorporata conform Legii nr. 455/ 2001 privind semnatura electronica, cu mentiunea Pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28.04.2020”. 

        Actionarii Societatii, indiferent de cota de participare la capitalul social, au dreptul sa adreseze intrebari in scris, in limba romana sau in limba engleza, privind punctele de pe ordinea de zi a A.G.O.A., intrebarile urmand a fi transmise la punctul de lucru al societatii, in plic inchis, sau prin e-mail cu semnatura electronica extinsa incorporata conform Legii nr. 455/ 2001 privind semnatura  electronica, la adresa condmag@condmag.ro, pana la data de 22.04.2020, ora 10:00, cu mentiunea “Pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28.04.2020”. 

       Pentru identificarea actionarului persoana fizica, sau, dupa caz, a reprezentantului legal al actionarului persoana juridica sau entitate fara personalitate juridica, ce adreseaza intrebari, care face propuneri pentru completarea ordinii de zi sau propune proiecte de hotarari, acestia vor anexa solicitarii respective si copii ale documentelor care sa le ateste identitatea.  Raspunsurile la intrebarile adresate vor fi publicate pe pagina de web a Societatii, la adresa www.condmag.ro, sectiunea “Intrebari si raspunsuri”. 

       La A.G.O.A. pot participa si vota numai actionarii inscrisi in Registrul Actionarilor Societatii consolidat de catre Depozitarul Central S.A. la data de referinta 16.04.2020, personal sau prin reprezentanti, in baza unei imputerniciri speciale sau generale, conform dispozitiilor legale. Imputernicirea speciala si imputernicirea generala vor fi disponibile incepand cu data de 27.03.2020, in limba romana si in limba engleza, la punctul de lucru al Societatii din Brasov, sos. Cristianului nr.11 si in format electronic pe pagina de web a acesteia, la adresa www.condmag.ro sectiunea “Adunarea generala a actionarilor”.

       Imputernicirea speciala poate fi acordata oricarei persoane pentru reprezentare intr-o singura adunare generala si contine instructiuni specifice de vot din partea actionarului, cu precizarea clara a optiunii de vot pentru fiecare punct inscris pe ordinea de zi a A.G.O.A.

        In situatia discutarii in cadrul A.G.O.A., in conformitate cu prevederile legale, a unor puncte neincluse pe ordinea de zi publicata, imputernicitul poate vota pe marginea acestora conform interesului actionarului reprezentat.

        Actionarul poate acorda o imputernicire generala valabila pentru o perioada care nu va depasi 3 ani, permitand reprezentantului sau a vota in toate aspectele aflate in dezbaterea adunarilor generale ale actionarilor a unuia sau mai multor emitenti identificati in imputernicire, in mod individual sau printr-o formulare generica referitoare la o anumita categorie de emitenti, inclusiv in ceea ce priveste acte de dispozitie, cu conditia ca imputernicirea sa fie acordata de catre actionar, in calitate de client, unui intermediar definit conform prevederilor art. 2 alin.(1) pct. 20 din Legea nr. 24/ 2017 sau unui avocat.

        Imputernicirea speciala in original, semnata si, dupa caz, stampilata, precum si imputernicirea generala semnata, inainte de prima ei utilizare, in copie, cuprinzand mentiunea conformitatii cu originalul sub semnatura reprezentantului legal si insotita de o declaratie pe propria raspundere in original semnata, data de reprezentantul legal al intermediarului sau de avocatul care a primit imputernicirea de reprezentare prin imputernicire generala, din care sa reiasa ca imputernicirea este acordata de respectivul actionar, in calitate de  client, intermediarului sau, dupa caz, avocatului si ca imputernicirea este semnata de actionar, inclusiv prin atasare de semnatura electronica extinsa, daca este cazul, in original, vor fi depuse, in limba romana sau in limba engleza, la punctul de lucru al societatii, cu minim 24 ore inainte de adunare, respectiv pana la data de 27.04.2020, ora 12:00, in plic inchis, cu mentiunea: “Pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28.04.2020”, sau se pot transmite cu semnatura electronica extinsa incorporata conform prevederilor Legii nr. 455/ 2001 privind semnatura electronica, pana la aceeasi data si ora antementionate, pe adresa de e-mail: condmag@condmag.ro, sub sanctiunea prevazuta de art. 125 alin. (3) din Legea nr. 31/ 1990 privind societatile, cu modificarile si completarile ulterioare.

        In cazul in care actionarul este reprezentat de o institutie de credit care presteaza servicii de custodie, aceasta va putea vota in adunarea generala a actionarilor pe baza instructiunilor de vot primite prin mijloace electronice de comunicare, fara a mai fi necesara intocmirea unei imputerniciri speciale  sau generale de catre actionar. Custodele voteaza in A.G.O.A. exclusiv in conformitate si in limita instructiunilor primite de la clientii sai avand calitatea de actionari la data de referinta 16.04.2020.

        Actionarii Societatii au posibilitatea de a vota si prin corespondenta, inainte de A.G.O.A., prin utilizarea formularului de vot prin corespondenta disponibil in limba romana si in limba engleza, incepand cu data de 27.03.2020, la punctul de lucru al Societatii din Brasov, sos. Cristianului nr.11 si in format electronic pe pagina de web a acesteia, la adresa www.condmag.ro sectiunea “Adunarea generala a actionarilor”. Formularele de vot prin corespondenta trebuie completate si semnate de catre actionari persoane fizice si insotite de copia actului de identitate al actionarului semnat conform cu originalul de catre titularul actului de identitate/ completate si semnate de catre reprezentantul legal al actionarului persoana juridica, insotite de documentul oficial care ii atesta calitatea de reprezentant legal. Documentele care atesta calitatea de reprezentant legal, intocmite intr-o limba straina, alta decat limba engleza, vor fi insotite de o traducere realizata de un traducator autorizat in limba romana sau in limba engleza. Nu este necesara legalizarea sau apostilarea documentelor care atesta calitatea de reprezentant legal al actionarului.  Formularele de vot prin corespondenta, insotite de documentele legale, vor fi transmise, in original, in limba romana sau in limba engleza, prin orice forma de servicii de curierat la punctul de lucru al societatii din Brasov, sos.Cristianului nr.11, in plic inchis, sau prin e-mail cu semnatura electronica extinsa incorporata conform Legii nr. 455/ 2001 privind semnatura electronica, la adresa condmag@condmag.ro, pana la data de 27.04.2020, ora 12:00 a.m, cu mentiunea “Pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28.04.2020”. 

       Formularele de vot prin corespondenta/ imputernicirile speciale sau generale care nu sunt primite la sediul Societatii in termenele indicate nu vor fi luate in calcul pentru determinarea cvorumului si majoritatii in A.G.O.A.

 

                                                ADMINISTRATOR JUDICIAR

                                                            ROMINSOLV SPRL

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.