Stiri Piata


2B INTELLIGENT SOFT S.A. - BENTO

Situatie exprimare optiuni majorare capital social

Data Publicare: 04.12.2023 18:00:14

Cod IRIS: 68B1F

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

         Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT 32/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

04.12.2023

Denumirea societatii

2B Intelligent Soft S.A.

Sediul social

Bulevardul Primaverii nr. 51, Sector 1, Bucuresti

Telefon

+40 754 908 742

Email

investors@bento.ro

Website

www.bento.ro

Nr. inreg. la ONRC

J40/1358/2006

Cod unic de inregistrare

RO 16558004

Capital social subscris si varsat

1.364.550 lei

Numar de actiuni

13.645.500

Simbol

BENTO

Piata de tranzactionare

MTS AeRO Premium


Evenimente importante de raportat: Precizari in legatura cu rezultatele exprimarii optiunii de catre actionari cu privire la majorarea capitalului social

Conducerea 2B Intelligent Soft S.A. („Compania”) informeaza piata cu privire la faptul ca un numar de 4 actionari dintre cei care erau evidentiati in registrul actionarilor la data de inregistrare (21.11.2023) au optat pentru a primi o distributie de numerar echivalentul a fractiunii de valoare nominala cuvenita conform indicelui de alocare de 0,03375 actiuni gratuite pentru fiecare 1 actiune detinuta la data de inregistrare.

Prin urmare, au fost puse la dispozitia Companiei un numar de 322.619 actiuni noi, din partea celor 4 actionari mentionati mai sus, la care se va adauga numarul de actiuni reprezentand fractiile de actiuni rezultate in urma majorarii capitalului social si care vor fi compensate, conform prevederilor legale in vigoare.

Ceilalti actionari vor fi considerati a fi ales Optiunea b), fara sa primeasca nicio distributie de numerar, acestora alocandu-li-se cate 0,03375 actiuni gratuite pentru fiecare 1 actiune detinuta la data de inregistrare.

Compania va compensa actionarii pentru fractiile rezultate prin intermediul Depozitarului Central. Suma de compensat se obtine inmultind fractia cu 4 zecimale cu pretul de compensare si rotunjind apoi la doua zecimale rezultatul inmultirii.

Pretul de compensare, calculat in conformitate cu dispozitiile art. 176 alin. (2) din Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, data platii fractiilor rezultate si data platii actiunilor gratuite vor fi anuntate la o data ulterioara, dupa inregistrarea majorarii de capital social la Autoritatea de Supraveghere Financiara si eliberarea Certificatului de Inregistrare a Instrumentelor Financiare.

Radu Scarlat

Presedinte Consiliu de Administratie

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.