Stiri Piata


ALIVE CAPITAL S.A. - ALV23

Finalizare achizitie

Data Publicare: 28.11.2023 15:00:42

Cod IRIS: CC2FA

 

Data raportului:                                28.11.2023

Denumirea emitentului:                   ALIVE CAPITAL S.A.

Sediul social:                                    Calea Floreasca, nr. 194, Floreasca Lake Offices, etaj 3, camera 1, sector 1, Bucuresti

Numarul de telefon/fax:                   0314 378 891 / 0314 378 951         

Cod Unic de Inregistrare la ORC:   RO 31672699

Numar de ordine la ORC:                J40/6464/2013

Capital social:                                  100.000,1 Lei

Piata pe care sunt tranzactionate valorile mobiliare emise:    SMT, Bonds

Simbol:                                              ALV23

 

In atentia:  BURSA DE VALORI BUCURESTI

 

Evenimente de raportat: Finalizare achizitie

 

Informam cu privire la finalizarea procedurii de achizitie a 100% din partile sociale ale Societatii Da Vinci New Project S.R.L („Da Vinci”). Da Vinci se afla in plin proces de dezvoltare a unui parc fotovoltaic situat in localitatea Nanov, jud Teleorman, cu o capacitate maxima de 23.1 MW si detine dreptul de superficie asupra doua terenuri in suprafata de 80.000 mp si respectiv de 167.500 mp pe care se va construi parcul. In data de 20.11.2023 a fost semnat contractul de cesiune a 100% din partile sociale ale Da Vinci si tot incepand cu aceasta data Alive Capital S.A. devine asociatul unic.

 

De asemenea, la data semnarii contractului de cesiune, Da Vinci are depus un proiect privind obtinerea unei finantari prin programul PNRR/2022/C6/M ENERGIE/I 1 care include si dezvoltarea unui sistem de stocare a energiei produse cu o capacitate de pana la 4.62 MW.

 

 

 

ALIVE CAPITAL S.A.

 

 

 

____________________

Director General

Giacomo Billi

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.