Obligatiunile Bittnet Systems intra la tranzactionare pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti pe 7 martie

03.03.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 7 martie, intra la tranzactionare obligatiunile Bittnet Systems S.A., pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti, in valoare de peste 2 milioane de euro. Obligatiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier BNET26E. Bittnet Systems este o companie cu capital romanesc ce activeaza in domeniul IT. Bittnet Systems a debutat pe Piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti in 2015, ca mai apoi, in 2020 sa faca transferul pe Piata Reglementata a BVB, fiind primul emitent din sectorul IT prezent pe segmentul principal al bursei.

Bittnet Systems a derulat un plasament privat de vanzare de obligatiuni, in perioada 21 – 27 decembrie 2022, in cadrul caruia au participat 53 de investitori. Compania a vandut un numar de 20.596 obligatiuni corporative, denominate in euro, dematerializate, neconvertibile si negarantate, cu o valoare nominala a unei obligatiuni de 100 euro. Obligatiunile au o maturitate de 3,5 ani, cu scadenta la data de 30.06.2026 si o rata a cuponului de 9% pe an, cu plata trimestriala. Fondurile atrase in urma emisiunii de obligatiuni vor fi utilizate pentru asigurarea nevoilor generale de finantare a grupului, inclusiv rambursarea principalului aferent emisiunilor de obligatiuni scadente pe parcursul anului 2023, precum si finantarea partiala sau totala a achizitiei de parti sociale in companii noi, care sa se alature grupului. Plasamentul privat si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Echipa Bittnet Systems va suna pe 7 martie 2023 clopotelul Bursei de Valori Bucuresti, cu ocazia inceperii tranzactionarii obligatiunilor BNET26E la bursa. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele online ale BVB, Facebook, LinkedIn si YouTube.

Mai multe informatii despre obligatiunile Bittnet Systems sunt disponibile aici.