Clopotelul suna la BVB cu ocazia Global Money Week 2023

20.03.2023

Bursa de Valori Bucuresti si Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) organizeaza pe 20 martie, deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare, cu ocazia debutului Global Money Week, adresata elevilor care vor sa afle mai multe despre investii si gestionarea finantelor. 

Evenimentul va fi transmis LIVE, de la 09:30, pe canalele de comunicare online ale BVB FacebookYouTube si LinkedIn.

 

Agenda evenimentului:

09:30 – 10:00 – Discursuri de deschidere

Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti

Reprezentant Autoritatea de Supraveghere Financiara

10:00 – Clopotelul suna la BVB – deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare si sunarea clopotelului

10:05 – Prezentare realizata de Ileana Botez, Head of Listing Department, Bursa de Valori Bucuresti

 

***

Global Money Week  (GMW) este o campanie anuala globala de constientizare care subliniaza importanta nevoii ca tinerii, de la o varsta frageda, sa fie constienti din punct de vedere financiar si sa dobandeasca treptat cunostintele, abilitatile, atitudinea si comportamentele necesare pentru a lua decizii financiare sanatoase. Anul acesta, campania are loc în perioada 20 – 26 martie.

„Planifica-ti banii, planteaza-ti viitorul” este tema oficiala a Global Money Week 2023, cu scopul de a îndemna tinerii sa fie orientati spre viitor si sa aiba o viziune larga asupra mediului si a societatii în deciziilor lor financiare.

Deschiderea sedintei de tranzactionare a BVB, organizata în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiara, este unul dintre evenimentele care marcheaza debutul GMW 2023 în Romania.