Factori de corectie ai pretului actiunilor SNP si ONE in indicii Total Return incepand cu 12 mai

11.05.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 12 mai 2022:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania OMV PETROM S.A. (SNP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,078050.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania OMV PETROM S.A. (SNP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,073859.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania ONE UNITED PROPERTIES S.A. (ONE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,013059.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania ONE UNITED PROPERTIES S.A. (ONE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,012398.

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor SNP si ONE a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.