O noua emisiune de obligatiuni Life is Hard in valoare de 10 milioane de lei intra la tranzactionare pe 16 mai

15.05.2024

Life is Hard (simbol BVB: LIH), companie de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare din anul 2015, va lista pe 16 mai o noua emisiune de obligatiuni corporative in valoare de 10 milioane de lei, sub simbolul bursier LIH28. Aceasta este a doua emisiune de obligatiuni a companiei listata la bursa, prima emisiune fiind listata pe 16 februarie 2022.

Compania a emis un numar de 100.000 de obligatiuni, corporative, neconvertibile, negarantate, cu o valoare nominala de 100 RON si o dobanda anuala de 10%, cu scadenta in anul 2028.  In cadrul ofertei publice derulata in perioada 2-15 aprilie 2024, pentru vanzarea de obligatiuni, investitorii au putut subscrie la un pret de subscriere cuprins intre 96 si 104 RON/obligatiune, respectiv intre 96% si 104% din valoarea nominala, pretul final al ofertei fiind de 101 RON per obligatiune, respectiv 101% din valoarea nominala. In perioada de oferta a fost plasat un numar total de 773 ordine de cumparare. Numarul total al cumparatorilor care au primit alocare in cadrul ofertei este de 430. Oferta publica si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.