Actiunile Grup Serban Holding intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare in 28 februarie

23.02.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 28 februarie, intra la tranzactionare actiunile Grup Serban Holding pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier GSH. Grup Serban Holding este o companie antreprenoriala romaneasca activa in mai multe domenii din agricultura care a atras de la investitorii din piata de capital 12,7 milioane de lei. Fondurile sunt destinate investitiilor in sisteme de irigatii, dezvoltarea practicilor de agricultura regenerativa, dezvoltarea capacitatii de depozitare, extinderea suprafetelor de crestere de pasari, cat si pentru achizitia unei noi linii de panificatie si lansarea de noi produse.

Grup Serban Holding a derulat in 8 decembrie 2021 un plasament privat de actiuni, in cadrul caruia au participat 80 de investitori, dintre care 18 investitori calificati si 62 de investitori de retail. Compania a emis un numar de 5.974.247 actiuni in cadrul operatiunii de majorare de capital, cu o valoare nominala individuala de 1 leu, la un pret de 2,12 lei/actiune. Capitalizarea anticipata a companiei este de 359,3 milioane de lei. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Echipa Grup Serban Holding va suna pe 28 februarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile GSH sunt disponibile aici.