Factori de corectie ai pretului actiunilor FP si ONE in indicii Total Return incepand cu 11 mai

10.05.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 11 mai 2023:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania FONDUL PROPRIETATEA S.A. (FP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,024510.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania FONDUL PROPRIETATEA S.A. (FP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,022505.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania ONE UNITED PROPERTIES S.A. (ONE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,011933.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania ONE UNITED PROPERTIES S.A. (ONE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,010968.

 

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor FP si ONE a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.