Factori de corectie ai pretului actiunilor EL si TRANSI in indicii Total Return incepand cu 30 mai

29.05.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 30 mai 2023:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,013599.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,012498.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania  TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI), care va fi luat in calcul la nivelul indicelui BET-XT-TR va avea valoarea de 1,049296.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania  TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI), care va fi luat in calcul la nivelul indicelui BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,045174.

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor EL si TRANSI a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.