Factori de corectie ai pretului actiunilor COTE si ROCE in indicii Total Return incepand cu 24 mai

23.05.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 24 mai 2023:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania CONPET S.A. (COTE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,094257.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania CONPET S.A. (COTE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,086067.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania ROMCARBON S.A. (ROCE), care va fi luat in calcul la nivelul indicelui BET-XT-TR va avea valoarea de 1,125628.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania ROMCARBON S.A. (ROCE), care va fi luat in calcul la nivelul indicelui BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,114428.

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor COTE si ROCE a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.