Factori de corectie a pretului actiunilor BRD FP si SFG in indicii Total Return incepand cu 16 mai Return incepand cu 16 mai

15.05.2024

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 16 mai 2024:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,059435.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,054421.

 

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania FONDUL PROPRIETATEA S.A. (FP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,131291.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania FONDUL PROPRIETATEA S.A. (FP), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,119532.

 

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania SPHERA FRANCHISE GROUP S.A. (SFG), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,031866.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania SPHERA FRANCHISE GROUP S.A. (SFG), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,029243.

 

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor BRD, FP si SFG a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.