Actiunile Millenium Insurance Broker intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti pe 27 februarie

23.02.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 27 februarie, intra la tranzactionare actiunile Millenium Insurance Broker (MIB) Broker de Asigurare - Reasigurare S.A. pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier MIB. Millenium Insurance Broker, fondata în 1997, furnizeaza servicii si solutii complete în domeniul asigurarilor de peste 25 de ani, fiind, de asemenea, primul broker de asigurari din Romania care si-a dezvoltat, începand cu anul 2008, o retea teritoriala în sistem franciza. Brokerul este prezent în 79 de localitati din 35 de judete, prin reteaua de 130 de francize.

Actiunile companiei vor intra la tranzactionare sub simbolul bursier MIB în urma realizarii plasamentului privat derulat în perioada 13-25 octombrie 2022, în urma caruia Millenium Insurance Broker a atras suma de  4,2 milioane de lei. Prin operatiunea de majorare de capital, compania a emis si a vandut catre 42 de investitori, dintre care 32 persoane juridice si 10 persoane fizice un numar de 347,587 actiuni noi ordinare. În cadrul plasamentului privat au fost subscrise un numar de 601,295 actiuni ordinare cu o valoare nominala de 0,28 lei/actiune. Pretul de subscriere în cadrul ofertei a fost de 12 lei/actiune. Capitalizarea anticipata a companiei este de 25.026.240 lei. Sursele financiare atrase vor fi utilizate pentru a atrage brokeri mai mici, pentru digitalizarea activitatii si pentru promovarea unor noi produse de asigurari. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Echipa Millenium Insurance Broker va suna pe 27 februarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti pentru a marca intrarea la tranzactionare a actiunilor companiei. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 09.40, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile MIB sunt disponibile aici.