Actiunile AROBS Transilvania Software se transfera de pe SMT Piata AeRO pe Piata Reglementata in 25 septembrie sub simbolul bursier AROBS

15.09.2023

  • 20 septembrie va fi ultima zi de tranzactionare a actiunilor AROBS Transilvania Software pe piata AeRO sub simbolul bursier AROBS.
  • 25 septembrie va fi prima zi de tranzactionare a actiunilor AROBS Transilvania Software pe Piata Reglementata sub simbolul bursier AROBS.
  • AROBS Transilvania Software este a patra companie care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 25 septembrie, AROBS Transilvania Software, companie prezenta pe piata de capital din 2021, se listeaza pe Piata Reglementata a bursei, ca urmare a transferului de pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti. Este a patra companie listata la Bursa de Valori Bucuresti care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata, dupa Safetech Innovations (SAFE) - in luna februarie a acestui an, Chimcomplex Borzesti (CRC) - in ianuarie 2022 si Bittnet Systems (BNET) - in iunie 2020. 

Ultima zi de tranzactionare a actiunilor AROBS Transilvania Software pe piata AeRO, sub simbolul bursier AROBS, este 20 septembrie. In data de 22 septembrie va fi realizata decontarea ultimelor tranzactii cu actiunile companiei pe piata AeRO. Actiunile AROBS Transilvania Software vor intra la tranzactionare pe 25 septembrie, pe Piata Reglementata, sub simbolul bursier, AROBS. Pretul de referinta din 25 septembrie pentru AROBS va fi pretul de inchidere din ultima sedinta de tranzactionare a acestuia in cadrul SMT – piata AeRO, conform precizarilor referitoare la transferul actiunilor emitentului AROBS Transilvania Software de pe SMT pe Piata Reglementata a bursei, disponibile AICI. Transferul actiunilor AROBS Transilvania Software pe Piata Reglementata a fost realizat cu sprijinul BT Capital Partners.  

Echipa AROBS Transilvania Software va suna pe 25 septembrie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti pentru a marca un nou inceput, in calitate de companie listata pe segmentul principal al bursei. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.