Actiunile ABN Systems International intra la tranzactionare pe piata AeRO in 14 februarie

09.02.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 14 februarie, intra la tranzactionare actiunile ABN Systems International dupa incheierea cu succes a primei oferte publice initiale derulate pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier ABN. Compania a atras de la investitori, in urma ofertei publice, suma de 5,5 milioane de lei.

ABN Systems International a vandut in cadrul ofertei publice derulate in perioada 15 decembrie 2021 – 4 ianuarie 2022 un numar de 1.059.434 de actiuni la un pret de 5,18 lei/actiune. Oferta publica si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Echipa ABN Systems International va suna pe 14 februarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile ABN sunt disponibile aici.