Seminar Fluent in Finante la Bucuresti 5 decembrie

05.12.2019

Te asteptam la seminarul educational gratuit „Fluent in Finante” destinat persoanelor fizice care sunt interesate sa cunoasca mai bine modul in care se pot realiza investitiile pe piata de capital romaneasca.

Ne vedem la Bucuresti pe 5 decembrie, intre orele 18:00 – 20:00.
Locatia evenimentului: Sediul Bursei de Valori Bucuresti, bulevardul Carol I, Nr 34 - 36, etaj 2, sala Millenium

Seminarul este organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in colaborare cu firma de brokeraj BT Capital Partners.

Pe parcursul seminarului, vei invata elemente de baza despre investitii la Bursa de Valori Bucuresti si cum poti sa devii investitor pe piata de capital. Speakerii iti vor prezenta tipurile de investitii posibile si vor fi disponibili pentru a-ti raspunde la intrebari.

Agenda:
18:00 - 20:00 - Cum devii investitor si client al unei societati de brokeraj
                         Ileana Botez, Sef Departament Listari, Bursa de Valori Bucuresti
                         Dan Rusu, Sef Departament Analiza, Grupul Financiar Banca Transilvania
                         Florin Cazan, Head of Retail Sales & Trading, BT Capital Partners
                         Paul Ardelean, broker, BT Capital Partners
                         Raluca Ganea, Presedinte si Cofondator, Investors Club

19:45 - 20:00 - Q&A

Tot in data de 5 decembrie, Bursa de Valori Bucuresti va organiza la Bucuresti, workshop-ul “Investeste pentru viitor!”, care vine in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre workshop-ul Investeste pentru viitor, intra AICI.

Pentru o buna organizare a seminarului Fluent in Finante, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul de mai jos.
Pentru a afla mai multe despre pietele de capital, administrarea finantelor personale si cum sa devii investitor la Bursa de Valori Bucuresti viziteaza: www.fluentinfinante.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta „As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.