Obligatiuni corporative de peste 2 milioane lei emise de Investia Finance intra la tranzactionare pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB pe 3 septembrie

31.08.2018

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca intra la tranzactionare obligatiunile corporative emise de Investia Finance S.A. cu simbolul INV23, incepand cu 3 septembrie 2018, in cadrul Sistemului Alternativ de Tranzactionare administrat de BVB.

Emisiunea este formata din 22.540 de obligatiuni, negarantate, denominate in lei, cu o valoare nominala de 100 de lei si in valoare totala de un 2,254 milioane de lei. Rata anuala a dobanzii este de 7% pe an, iar data maturitatii este martie 2023.

Investia Finance a fost infiintata in 2006 si a devenit societate pe actiuni in 2016. Obiectul principal de activitate al companiei este reprezentat de activitati auxiliare intermedierilor financiare, cu exceptia activitatilor de asigurari si fonduri de pensii. La finalul primelor sase luni din 2018, compania a avut o cifra de afaceri de peste 3 milioane de lei si un profit net de peste 430.000 de lei. Actionarul principal al companiei este AVIGO INVEST S.A., care detine 81,88% din Investia Finance.