Seminar Fluent in Finante in Iasi

18.05.2016

Bursa de Valori Bucuresti este incantata sa anunte programul “Fluent in Finante 2.0”, care extinde programul initial “Fluent in Finante”, cu un numar de seminarii educationale adresate oamenilor obisnuiti, indiferent de angajatorul lor. “Fluent in Finante” a fost lansat in data de 15 iulie si isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor companiilor din Romania, precum si sa creasca gradul de informare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale. Prin “Fluent in Finante 2.0”, BVB isi propune sa aduca educatia privind pietele financiare si de capital mai aproape de cei care isi doresc sa afle mai multe despre bursa si investitii, pe cont propriu.

Seminarul din Iasi va avea loc in data de 18 mai 2016, in intervalul orar 17:00 - 20:00. Brokerul partener pentru acest seminar este Estinvest.

Seminarul va avea loc la Hotel Ramada Iasi, Sala New York

Agenda:

17:00 Eusebiu Burcas, Burcash

17:50 Q&A

18:00 Ileana Botez, BVB

18:50 Q&A

19:00 Lucian Isac, Estinvest

19:50 Q&A

Participarea la seminar este gratuita, insa din motive organizatorice, va rugam sa va inregistrati folosind formularul de mai jos.

Pentru mai multe informatii despre Fluent in Finante, accesati: http://fluentinfinante.bvb.ro

Partener Media: