Calendar Fluent in Finante 2019

12/5/2019

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai continua programul de educatie financiara Fluent in Finante si in 2019. Te asteptam la seminariile destinate persoanelor fizice care sunt interesate sa cunoasca mai bine modul in care se pot realiza investitiile pe piata de capital romaneasca.

Afla cand venim in orasul tau si inscrie-te de pe acum la unul dintre seminariile de mai jos

Cluj-Napoca - 28 februarie - Inregistreaza-te AICI
Ploiesti - 21 martie - Inregistreaza-te AICI
Brasov - 18 aprilie - Inregistreaza-te AICI
Iasi - 16 mai - Inregistreaza-te AICI
Constanta - 27 iunie - Inregistreaza-te AICI
Craiova - 18 septembrie - Inregistreaza-te AICI
Tg Mures - 17 octombrie - Inregistreaza-te AICI
Timisoara - 21 noiembrie - Inregistreaza-te AICI
Bucuresti - 5 decembrie - Inregistreaza-te AICI

Pe parcursul seminariilor, vei invata elemente de baza despre investitii la Bursa de Valori Bucuresti si cum poti sa devii investitor pe piata de capital. Speakerii iti vor prezenta tipurile de investitii posibile si vor fi disponibili pentru a-ti raspunde la intrebari.

Pentru a afla mai multe despre pietele de capital, administrarea finantelor personale si cum sa devii investitor la Bursa de Valori Bucuresti viziteaza: www.fluentinfinante.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta „As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.