30 la suta e cel mai mare randament in 4 luni de concurs de tranzactionare la bursa

27.02.2017

• Cel mai mare randament obtinut in concurs a depasit 30%; castigatorul va primi un SUV Dacia Duster pe 7 martie
  • Primii zece concurenti au avut randamente de peste 15%; aproape 50 de concurenti au obtinut randamente de doua cifre
  • Cel mai tanar concurent are 25 de ani, iar cel mai in varsta 83 de ani
  • Ludwik Sobolewski, CEO al BVB: Ne dorim sa lansam in acest an cea de-a doua editie

„Condus de randament”, primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), s-a incheiat. In doar patru luni de tranzactionare, concurentul de pe primul loc a obtinut un randament de 30,34%.

„As vrea sa-l felicit pe castigator pentru randamentul obtinut in patru luni. Evident, felicitarile merg catre toti participantii din acest concurs. Ei sunt dovada ca atunci cand te implici poti obtine rezultate remarcabile. Speram ca prima editie <<Condus de randament>> sa-i inspire pe actualii si viitorii participanti la piata de capital. Pe noi clar ne-a inspirat si, tinand cont de solicitarile primite, ne dorim sa lansam, in acest an, cea de-a doua editie,” a anuntat Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

„Faptul ca oameni obisnuiti au reusit sa obtina in termen scurt randamente de peste 30% arata ca avem investitori care pot analiza cu foarte mare atentie activitatea companiilor listate. Reusita lor transmite si celorlalti potentiali participanti la piata, cei care inca asteapta pe margine si care nu au investit pana acum in actiunile listate la BVB, ca succesul pe piata de capital este posibil,” a spus Lucian Anghel, presedintele BVB.

Castigatorul va fi premiat cu un SUV Dacia Duster, in versiunea de echipare Laureate. Partenerul principal al proiectului este Raiffeisen Bank.

Podiumul a fost completat de investitori care au obtinut randamente de 24,13%, respectiv 24,01%. De altfel, primii zece concurenti au avut randamente de peste 15% si aproape 50 de concurenti au obtinut randamente de doua cifre, ceea ce corespunde unor castiguri de peste 10% in doar patru luni. In cadrul concursului „Condus de randament”, cel mai tanar participant are 25 de ani, iar cel mai in varsta 83 de ani.

Primii 20 de participanti care au obtinut cele mai mari randamente vor fi premiati de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai, dupa cum urmeaza:

• Premiul 1 - un autoturism Dacia Duster Laureate (masina are polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, oferite de Destine Broker)
  • premiul 2 - un voucher de cumparaturi in valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG
  • premiul 3 - o vacanta premium de 5 zile in Romania, oferita de Happy Tour
  • premiul 4 - un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio
  • premiul 5 - un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch
  • premiul 6 - un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch
  • premiul 7-16 - un abonament premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro
  • premiul 17-20 - o pusculita Fluent in Finante, oferita de Bursa de Valori Bucuresti

Primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti a inceput pe 17 octombrie 2016 si s-a incheiat pe 17 februarie 2017. Nu a existat o suma minima obligatorie de intrare in competitie, iar participantii au avut libertatea sa aplice propria strategie de investitii pentru a obtine randamente cat mai ridicate si a fi astfel eligibili pentru premii. Gala de premiere va avea loc pe 7 martie.

Partenerii „Condus de randament” sunt Raiffeisen Bank, eMAG, Happy Tour, Evolio, Posta Romana, ACCA, Dacia, Destine Broker, Vector si Avocatnet.ro.

TOP 30 PARTICIPANTI IN FUNCTIE DE RANDAMENTE

Nr.

Broker

Randament (%)

Nr.

Broker

Randament (%)

BCR

BCR

Goldring

***

BURSA DE VALORI BUCURESTI administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzactionare si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru mai multe informatii vizitati www.bvb.ro.

Pentru mai multe informatii: Daniela Serban, Director IR&PR, +4.0742.242.662, comunicare@bvb.ro.